Disclaimer VetGezond.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van VetGezond.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld. In deze disclaimer wordt aangegeven onder welk voorbehoud de informatie op onze website wordt aangeboden.

Door het lezen van de artikelen en het hanteren van de daarmee gegeven informatie verklaar jij akkoord te zijn gegaan met het de gestelde voorwaarden uit de disclaimer. De informatie getoond op VetGezond.nl is enkel bedoeld dienend als algemene informatie. Samenstelling van deze informatie is zorgvuldig gebeurd.

Geen gezondheids- of medisch advies

Alle informatie welke terug te vinden is op de website van VetGezond.nl, dient niet als gezondheids- of medisch advies. De getoonde informatieve artikelen dienen enkel als informatieve informatie. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of afspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om dit materiaal te wijzigen, verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. VetGezond.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar hyperlinks verwijzen.

VetGezond.nl is daarom niet aansprakelijk voor eventuele schade als direct of indirect gevolg van eventuele onjuiste informatie of eventuele incomplete informatie, getoond op de website.

Copyright

Alle informatie op VetGezond.nl is uitsluitend informatief bedoeld en daarnaast voor eigen gebruik. Het gebruik van informatie op VetGezond.l is gratis, zolang deze informatie niet wordt gekopieerd, verspreidt of op enig andere manier wordt gebruikt of misbruikt zonder schriftelijke goedkeuring en toestemming.

Affiliate

VetGezond.nl maakt gebruik van affiliate links waardoor commissies over de aangeboden producten worden verdiend. Deze commissie ontvangen wij puur voor het doorsturen van bezoekers en gebruikers naar de websites van adverteerders. Dit kost de gebruiker of bezoeker uiteraard niks. VetGezond.nl kan links bevatten van derden maar is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan.