Over vetgezond.nl

VetGezond is dé website om het geheim achter een gezonde levensstijl te leren kennen, met alsdoel dé online expert op het gebied van gezondheid, voeding en beweging te worden.

VetGezond.nl is ontstaan vanuit een passie gezondheid. Gezondheid in de breedste zin van het woord dan wel te verstaan. Van gezonde voeding tot voldoende beweging, en van voedingssupplementen tot afvallen. Alles wat bijdraagt aan een fit en gezond leven, verdient een plek op VetGezond.nl.

Expertise

et team achter VetGezond bestaat uit verschillende experts op het gebied van gezondheid, voeding en sport. Allen met een passie voor een gezonde levensstijl en de wil om deze te delen. Loop jij er tegen aan dat het je maar niet lukt om een gezonde levensstijl te hanteren voor jezelf? Dan kun je vertrouwen op de kennis en kunde van VetGezond.nl.

Daarnaast wordt op regelmatige basis kennis en expertise aan de artikelen op VetGezond.nl toegevoegd in de persoon van Sabine Leijten, beter bekend als de KoelkastCoach. Sabine is dé online voedingsdeskundige en beschikt over een enorme bak aan ervaring op het gebied van afvallen, voeding en een gezonde levensstijl. Het bewijs van expertise is terug te vinden in haar studies en opleidingen. Zo beschikt ze over Medische Basis Kennis, Orthomoleculaire Geneeskunde, en Allround Fitness.

Waarom is VetGezond ontstaan?

Het internet is in 2021 dé ideale plek om informatie vandaan te halen. Even snel een recept opzoeken of welke vitamine nou ook alweer belangrijk is voor je immuunsysteem. Dit brengt echter ook een groot nadeel met zich mee, en dat is de hoeveelheid desinformatie. Om hier een einde aan te maken en het meest complete online platform voor gezondheid te worden, is VetGezond jouw online bibliotheek voor een gezonde levensstijl.

Hoewel we tegenwoordig massaal op kunnen zoeken wat gezond is en wat niet, leven we door stress, haast en gemakzucht tegenwoordig steeds ongezonder. Uit onderzoek van het RIVM naar de voedselconsumptiepeilig in 2012-2016, blijkt dat minder dan 10% de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden groenten en fruit eet. Schokkend, aangezien we allemaal weten dat we hier onze vitamines, mineralen en antioxidanten vandaan halen.

Juist om het gezonder leven makkelijker te maken is VetGezond.nl ontstaan, met als doel het meest complete online platform te worden voor een gezonde levensstijl. Trap niet langer in loze beloftes of in slimme trucjes om snel af te vallen, zorg voor een duurzame gezonde levensstijl. Wat we daarmee precies bedoelen? Houdt het realistisch en maak het duurzaam. Verwacht geen onmogelijke dingen van jezelf, dit zal op den duur de motivatie verzwakken en het doel vertroebelen. Duurzaam maak je het door een gezonde levensstijl te ontwikkelen die voor jou vast te houden blijft.

Veruit de grootste valkuil is dat we doelen voor onszelf opstellen, die uiteindelijk helemaal niet te halen zijn. Wees daarom altijd realistisch en zorg ervoor dat je een duurzame levensstijl ontwikkelt.

Geen idee waar te beginnen? Dan is VetGezond.nl dé plek om alle antwoorden te vinden op jouw vragen over voeding en supplementen, sporten, mindset en nog veel meer!

Contact

Yannick is het gezicht achter VetGezond.nl. Neem contact op voor vragen, opmerkingen of alle overige zaken!